Treningsveiledning

Synes du det er vanskelig å komme i gang?
Er det vanskelig å vite hva og hvordan du skal trene?

Våre treningsveiledere er spesialister på trening. De hjelper deg i gang, lager et treningsprogram spesialtilpasset til deg og følger deg opp i treningen. I tillegg til å være utdannet som personlig trenere har de også helsefaglig bachelorgrad og lang erfaring med ulike treningsformer. Treningsveilederne på FIT4 gjennomfører også regelmessige samlinger/workshops med veileder.

Ingen kjent medisin har like god effekt på helsen som trening. Samtidig er inaktivitet er den største risikofaktoren for utvikling av livsstilsykdommer. Derfor er trening noe av det viktigste du kan gjøre for helsen din. Vil du ha maks effekt av treningen er våre treningsveiledere et veldig godt valg!

Fysisk trening er medisin som bør benyttes som en del av behandlingen for en lang rekke pasientgrupper. Trening har dokumentert effekt på: Hjerterehabilitering, Angina pectoris, Høyt blodtrykk, Høyt kolesterol, Slag, Røykebein, Diabetes type II, Overvekt, Osteoporose, Kroniske ryggsmerter, Rehabilitering atter hofteprotese, MS, KOLS, Psykiske lidelser, Rus++.
Vi har kunnskapen som skal til for å hjelpe.


Priser

Treningsveiledning – kr 890,-
Enkelttime 60 min

5-ukers program – kr 6.950,-
10 økter á 45 min

10-ukers program – kr 12.980,-
20 økter á 45 min

Grupper på inntil 5 pers – kr 390,- pp
à 45 min- booking på «Min side»

Gå sammen med noen i en treningsgruppe
Duotimer 20% rabatt pp.
Tre personer i gruppe 30% rabatt pp.


Teamet

Morten Mysen

Ernæringsfysiolog
Personlig trener

Morten har alltid vært opptatt av trening og helse. Hans erfaring med trening spenner seg vidt, men hans hovedfokus har vært vekttrening og kampsport. Morten jobbet i flere år som personlig trener på ulike treningssentre før han tok fatt på studiet i ernæringsfysiologi. Nå kombinerer han begge disse utdannelsene som treningsveileder på FIT4.


Rebekka Solberg

Fysioterapeut
Personlig trener

Rebekka ble gjennom sin karriere som fotballspiller interessert i hvordan bevegelsessystemet fungerer og fulgte opp med en bachelor i fysioterapi samt en personlig trener- utdanning fra Norges Idrettshøyskole. I tillegg til å være treningsveileder på FIT4 jobber Rebekka som fysioterapeut.


Portrett Jan Hoff

Jan Hoff

Professor i medisin
Idrettsfysiolog
Fagansvarlig

Jan er fagansvarlig på FIT4 og er utdannet idrettsfysiolog og professor i medisin (dr. philos). Ved siden av FIT4 jobber han som forsker på Det medisinske fakultet på NTNU og St. Olavs hospital. Hoff har blant annet også jobbet med sprintlandslaget, alpinlandslaget, Real Madrid, Celtic FC, Rosenborg og en rekke andre toppidrettsutøvere. Samtidig har han utgitt over 100 vitenskapelige forskningsartikler på PubMed.

Alle rettigheter forbeholdt Fit4 AS, Org nr 919 930 497