PT

Synes du det er vanskelig å komme i gang?
Er det vanskelig å vite hva og hvordan du skal trene?

Våre treningsveiledere er spesialister på trening. De hjelper deg i gang, lager et treningsprogram spesialtilpasset til deg og følger deg opp i treningen. I tillegg til å være utdannet som personlig trenere har de også helsefaglig bachelorgrad og lang erfaring med ulike treningsformer. Treningsveilederne på FIT4 gjennomfører også regelmessige samlinger/workshops med veileder.


Priser

Gå sammen med noen i en treningsgruppe
Duotimer 20% rabatt pp.
Tre personer i gruppe 30% rabatt pp.


PT-gruppe

PT-timer i små gruppe. Dette er faste timer hvor personlig trener vil instruere, tilpasse og oppgradere treningen etter dine forutsetninger. Treningen gjennomføres i i små grupper med inntil 4 personer. Den legges opp med fokus på de viktigste fysiske kapasitetene; styrke og utholdenhet.

 

Tid: torsdager 17-18

Booking: https://fit4.ibooking.no/webapp/timeplan/
Kjøp timer: https://fit4.ibooking.no/?page=payment_order&product=472
Pris: 390kr

 

 

Teamet


Morten Mysen

Ernæringsfysiolog

Personlig trener

Morten har alltid vært opptatt av trening og helse. Hans erfaring med trening spenner seg vidt, men hans hovedfokus har vært vekttrening og kampsport. Morten jobbet i flere år som personlig trener på ulike treningssentre før han tok fatt på studiet i ernæringsfysiologi. Nå kombinerer han begge disse utdannelsene som treningsveileder på FIT4.

 

 

 

 

 


Rebekka Solberg

Fysioterapeut
Personlig trener

Rebekka ble gjennom sin karriere som fotballspiller interessert i hvordan bevegelsessystemet fungerer og fulgte opp med en bachelor i fysioterapi samt en personlig trener- utdanning fra Norges Idrettshøyskole. I tillegg til å være treningsveileder på FIT4jobber Rebekka som fysioterapeut.

 

 

 

 


Terje Skulstad

Manuellterapeut, Spesialist idrettsfysioterapi
Personlig trener

Terje er utdannet fysioterapeut med videreutdanning i manuellterapi og idrettsfysioterapi. Han har bred erfaring fra ulike sektorer i helsevesenet samtidig som han har lang erfaring fra toppidretten, både som utøver, trener og fysioterapeut.

 

 

 

 


Portrett Jan Hoff

Jan Hoff

Professor i medisin
Idrettsfysiolog
Fagansvarlig

Jan er fagansvarlig på FIT4 og er utdannet idrettsfysiolog og professor i medisin (dr. philos). Ved siden av FIT4 jobber han som forsker på Det medisinske fakultet på NTNU og St. Olavs hospital. Hoff har blant annet også jobbet med sprintlandslaget, alpinlandslaget, Real Madrid, Celtic FC, Rosenborg og en rekke andre toppidrettsutøvere. Samtidig har han utgitt over 100 vitenskapelige forskningsartikler på PubMed.

Alle rettigheter forbeholdt Fit4 AS, Org nr 919 930 497