Klinikk

Vår klinikk består av et tverrfaglig team med spesialister. Det tverrfaglige teamet på FIT4 har høy faglig kompetanse og lang erfaring. Vi tilbyr skreddesydde opplegg for ulike pasientgrupper, og innføring i gode treningsrutiner.

 


Portrett Terje Skulstad

Terje Skulstad

Fysioterapeut/Manuellterapeut
Spesialist i Idrettsfysioterapi

Terje har jobbet som fysioterapeut i over 12år, og har bred erfaring fra ulike sektorer. Blant annet fra sykehus, kommunehelsetjenesten, olympiatoppen, nasjonalballetten, norges toppidrettsgymnas, privatpraktiserende fysioterapi og en rekke ulike landslag. Terje har spesialisert seg på muskel- og skjelettskader. Du trenger ikke henvisning for å få behandling, og du kan benytte helseforsikringen om du har det. Terje har også rett til å heve refusjonstakst.

 

Timebestilling: terje@fit4.no


 

Stian Kwak Nyberg

Lege med spesialfelt: «trening som medisin»

Stian har tilbragt mye av sin karriere som forsker på NTNU. Her har han spesialisert seg på hvordan hjertets kapasitet påvirker kroppen vår, og den beste måten å optimalisere hjertet.

 

 

 


Morten Mysen

Ernæringsfysiolog

Morten er utdannet ernæringsfysiolog, og har har spesialisert seg på trening og ernæring.

morten@fit4.no

 

 

 

 

 


Portrett Jan Hoff

Jan Hoff

Professor i medisin
Idrettsfysiolog
Fagansvarlig

Jan er fagansvarlig på FIT4 og er utdannet idrettsfysiolog og professor i medisin (dr. philos). Ved siden av FIT4 jobber han som forsker på Det medisinske fakultet på NTNU og St. Olavs hospital. Hoff har blant annet også jobbet med sprintlandslaget, alpinlandslaget, Real Madrid, Celtic FC, Rosenborg og en rekke andre toppidrettsutøvere. Samtidig har han utgitt over 100 vitenskapelige forskningsartikler på PubMed.

 

 


Börje Bjelke

Professor i geriatriPortrett Börje Bjelke

Börje har gitt ut over 90 internasjonale publikasjoner og er blant de ledende forskerne i verden. I Norge er Börje én av bare 80 spesialister i geriatri, og én av veldig få som jobber privat. Du trenger ikke henvisning for en konsultasjon. Alle konsultasjoner varer 1 time. I løpet av denne timen vil det gjennomføres en grundig undersøkelse og det utarbeides en tiltaksplan.

e-post:  Bjelke.Geriatrisk.Klinik@Gmail.com

 

Alle rettigheter forbeholdt Fit4 AS, Org nr 919 930 497