Treningsklinikk

Vår klinikk består av et tverrfaglig team med spesialister. Det tverrfaglige teamet på FIT4 har høy faglig kompetanse og lang erfaring innen skader, sykdom, idrett og livsstilsrelatert problematikk. Vi tilbyr vi en grundig undersøkelse, behandling, rehabilitering.

Klinikken samarbeider tett med fastleger og annet helsepersonell.
Vi kan henvise til spesialisthelsetjeneste, billeddiagnostikk samt sykemelde i opp til 12 uker. Du trenger ikke henvisning fra fastlegen før du kommer her.

Ingen kjent medisin som har like god effekt på helsen som trening. Samtidig er inaktivitet er den største risikofaktoren for utvikling av livsstilsykdommer. Derfor legger vi på FIT4 opp til trening som en naturlig del av behandlingen.

Teamet

Portrett Börje Bjelke

Börje Bjelke

Professor i geriatri

Börje har gitt ut over 90 internasjonale publikasjoner og er blant de ledende forskerne i verden. I Norge er Börje én av bare 80 spesialister i geriatri, og én av veldig få som jobber privat. Du trenger ikke henvisning for en konsultasjon. Alle konsultasjoner varer 1 time. I løpet av denne timen vil det gjennomføres en grundig undersøkelse og det utarbeides en tiltaksplan.

Konsultasjon
Pris (1 time): kr 2.500 ,-
e-post:  Bjelke.Geriatrisk.Klinik@Gmail.com


Portrett Terje Skulstad

Terje Skulstad

Fysioterapeut/Manuellterapeut
Spesialist i Idrettsfysioterapi

Terje har jobbet som fysioterapeut i over 10år, og har bred erfaring fra ulike sektorer. Blant annet fra sykehus, kommunehelsetjenesten, olympiatoppen, nasjonalballetten, norges toppidrettsgymnas, privatpraktiserende fysioterapi og en rekke ulike landslag. Terje har spesialisert seg på muskel- og skjelettskader. Du trenger ikke henvisning for å få behandling, og du kan benytte helseforsikringen om du har det.

Førstegangskonsultasjon (60min):      kr 690,-
Vanlig behandling (30min):                      kr 450,-

Timebestilling
terje@fit4.no


Portrett Jan Hoff

Jan Hoff

Professor i medisin
Idrettsfysiolog
Fagansvarlig

Jan er fagansvarlig på FIT4 og er utdannet idrettsfysiolog og professor i medisin (dr. philos). Ved siden av FIT4 jobber han som forsker på Det medisinske fakultet på NTNU og St. Olavs hospital. Hoff har blant annet også jobbet med sprintlandslaget, alpinlandslaget, Real Madrid, Celtic FC, Rosenborg og en rekke andre toppidrettsutøvere. Samtidig har han utgitt over 100 vitenskapelige forskningsartikler på PubMed.

Alle rettigheter forbeholdt Fit4 AS, Org nr 919 930 497