Om oss

Fit4 er et nytt og topp moderne treningssenter med sentral beliggenhet på Høvik som åpnet 10. januar 2018.  

Fit4 har satt seg som mål om å gjøre treningssenterbransjen sterkere, ved å utvikle et nyttig og motiverende treningstilbud basert på NTNU-forskning og teknologi. Du vil merke dette ved at Fit4 tilbyr effektiv trening som passer deg og din hverdag, til en lav pris. Vi liker å kalle dette «Effektiv Trening». Fit4 vil gå foran som et eksempel på hvordan vi kan løse det internasjonale inaktivitetsproblemet, som omfatter 80% av befolkningen og som ifølge WHO tar flere liv enn røyking.

Som medlem av Fit4 vil du kunne trene når du vil, hvordan du vil og hvor ofte du vil. Og det til kun kr 239,- pr mnd. Du slipper både bindingstid og innmeldingsavgift. Dersom du ønsker hjelp til å sette opp et treningsprogram har vi egen treningsklinikk å tilby (egne priser). Nedre aldersgrense på Fit4 er 14 år (man må fylle 14 år i løpet av året man melder seg inn).

Fit4 er blant de billigste alternativene som finnes. Dette er mulig blant annet fordi vi har valgt å gå for tørrgarderobe i stedet for våtgarderobe. Det har vi løst ved å lage skifterom og ha garderobeskap ved inngangen. Fit4 er automatisert, og vil være ubetjent deler av uken og døgnet.

For å gjøre treningen motiverende og lett å dokumentere benytter vi app´en MyworkoutGo. Med App´en får du instruksjon og motivasjon for trening hjemme, ute eller på treningssenteret. Den kan lastes ned til både IOS og Android ved å følge linken over.

Alle som melder seg inn får et adgangsbånd som brukes til dør, verdiskap og garderobeskap. Adgangsbåndet henter man første gang man er på treningsstudioet. Det vil ligge i en korg ved inngangen. Når man melder seg inn mottar man en kode på SMS som kan brukes til adgang ved første besøk.

 

 

Alle rettigheter forbeholdt Fit4 AS, Org nr 919 930 497