Spørsmål

Nedenfor finner du en oversikt over ofte stilte spørsmål. Finner du ikke det du leter etter ta kontakt med vår kundeservice via på post@fit4.no.

Når åpner senteret?

Senteret er åpent 24t i døgnet 365 dager i året.

Fra når gjelder første avdrag?

Treningsavgiften betales forskuddsvis og første avdrag gjelder fra innmeldingsdag til samme dag i neste måned. Frem til senteret åpner vil første avdrag gjelde fom 10/1.

Når kan jeg begynne å trene?

Du kan starte treningen umiddelbart etter innmelding ved å bruke en personlig adgangskode som du får tilsendt via sms straks etter innmelding. Når du kommer på senteret kan du ta et armbånd i ønsket størrelse. For å aktivere armbåndet sender du en epost til post@fit4.no med nummeret du finner på innsiden av armbåndet.

Når kan jeg godkjenne avtalegiroen?

Avtalegiroen kan godkjennes, via nettbanken eller linken på forsiden av fit4.no, dagen etter innmelding.

Fra når gjelder første avdrag?

Treningsavgiften betales forskuddsvis og første avdrag gjelder fra innmeldingsdag til samme dag i neste måned.

Når er det mest folk på senteret?

Inne på «Min side» kan du se oversikt over typiske topper over antall medlemmer som er på senteret til enhver tid.

Hva gjør jeg om jeg mister armbåndet mitt?

Dersom du mister armbåndet ditt kan du hente ut nytt armbånd på Fit4 på samme måte som da du hentet det første gang. Deretter sender du inn den koden på det nye armbåndet til post@fit4.no. Et nytt armbånd koster 79kr.

Jeg har ikke trent på treningsstudio og lurer på om det er noe for meg?

Da er du midt i målgruppen. Vårt konsept er bygget på 25års forskning og er lagt opp for at den tiden du bruker på treningssenteret skal være effektivt. De som ikke har trent tidligere vil ha størst framgang når de begynner å trene. Ønsker du veiledning kan du sende en mail til trening@fit4.no og avtale time med våre kvalifiserte treningsveiledere.

Alle rettigheter forbeholdt Fit4 AS, Org nr 919 930 497