Kurs

Ingen kjent medisin som har like god effekt på helsen som trening. Samtidig er inaktivitet den største risikofaktoren for utvikling av livsstilsykdommer. Derfor legger vi på FIT4 opp til trening som en naturlig tilnærming til helse og prestasjon. Treningskonseptet på FIT4 har dokumentert effekt på over 18 ulike livsstilsykdommer og er samtidig benyttet av  mange av norges beste idrettsutøvere. Basert på nyere forskning, klinisk erfaring og etterspørsel har vi satt sammen spesialtilpassede kurs i en rekke kategorier.

 


INTRODUKSJONSKURS TRENINGSSENTER
Deltakerne får en gjennomgang av riktig og sikker bruk av de ulike apparatene, en gjennomgang av rutiner på treningssenteret og en innføring i treningsprinsipper. Vi vil også gå gjennom et grunnleggende treningsprogram. På 2. samling tilfører vi øvelsesbanken flere øvelser.

PDF: Introkurs
Påmelding: https://fit4.ibooking.no/?page=payment_order&product=460
Book time: trening@fit4.no

PRIS: 890KR 


10 ÅR YNGRE PÅ 12 UKER

Seniorgrupper med fokus på effektiv trening. Dette er trening som har vist reduserte smerter fra leddene, redusert biologisk alder, mer overskudd i hverdagen og inntil 25% redusert sjanse for livsstilsykdommer – i studier gjennomført på NTNU.

PDF: 10 år på 12 uker
Påmelding: https://fit4.ibooking.no/?page=courses
trening@fit4.no
Pris: 9.990kr


REHABILITERING ETTER SLAG

Forskning viser at tidlig igangsetting av effektiv trening øker sjansene for å gjenvinne tapte funksjoner. På bakgrunn av den nyeste forskningen fra NTNU og St.Olavs hospital har vi sammen med professor i Jan Hoff utarbeidet et rehabiliteringsopplegg for å gi det fremste tilbudet på slagrehabilitering.

PDF: Rehabilitering etter slag
Påmelding: https://fit4.ibooking.no/?page=courses
trening@fit4.no
Pris: 11.250kr


HJERTE REHABILITERING 

Forskning viser at effektiv utholdenhets- og styrketrening bidrar til å redusere- og reversere symptomene hos hjertepasienter. På bakgrunn av den nyeste forskningen fra NTNU og St.Olavs hospital har vi sammen med professor i Jan Hoff utarbeidet et rehabiliteringsopplegg for å gi det fremste tilbudet på hjerterehabilitering.

PDF: Hjerterehabilitering
Påmelding: https://fit4.ibooking.no/?page=courses
trening@fit4.no
Pris: 11.250kr


LIVSSTIL 2.0

Vi gjennomfører en kartlegging av fysisk kapasitet og tar opp ernæringsstatus. Basert på resultatene og dine mål utarbeider vi et individuelt tilpasset program for deg. Vi tar en statusrapport og tilpasser programmet med noen ukers mellomrom.

PDF: Livsstil 2.0
Booking: trening@fit4.no
Pris: 4950kr


 

Alle rettigheter forbeholdt Fit4 AS, Org nr 919 930 497